We would like to use cookies to ensure we give you the best experience on our website. If you consent to us using cookies, please click on the tick.

View our privacy policy

Bellway Thames Valley, Mill Lane, Calcot

TCL were appointed to assist in the transformation of Bellway Thames Valley, Mill Lane, Calcot.

ellway approached TCL in 2018 to provide a competitive quote for the supply and fit of their play area which was situated on the front POS of their Mill Lane, Calcot development.

After discussions with the West Berkshire planners we managed to cut the cost of the area by more than 50% whilst still providing the same play values and amount of equipment.

With Softworks included within the fence line this totalled under £15,000 and enabled Bellway to use the remainder of their budget on the rest of their development.